När jag startar så har den ju högre vartal som sjunker efter en liten stund,(choke?) men det låter. De flesta V70 tickar, min S80T6 tickar och det är ventiltick. CachadLiknande31 maj 2012 – Kommer ett tickande ljud som följer varv talet ända tills motorn blir varm.

Volvo v70 tickar vid start

Volvo S40 T4 Startar Ej, Bara Tickar15 dec 2009Ventiler tickar. Har precis köpt en volvo v70 2006 2,4 170hk. Vid kallstart kommer ett tickande ljud ifrån motorn, låter som ett avgasläckage eller som gamla.

MIn 850 tickade (jag vill kalla ljduet jag hör för tickningar), och min v70 tickar oxå, fast inte lika mycket (ännu) och det är ju ett välkänt fenomen på volvo 5:orna. Nu när jag skulle starta den så knackade den bara till en gång när jag vred om nyckeln, drog tillbacka tänningen och försökte en gång till,. Som ovan sa, ja det kan vara grenrörspackningen, testa spruta startgas för att se om. Biltemas motorlavemang i sin V70 och bilen gick.

Volvo v70 tickar vid start

Tändspolar som gav upp, startkort som inte gav tillträde till bilen, och som. Har exakt samma tickande från min t5 -98. Maken har precis bytt olja i vår volvo v70 2004 årsmodell, bensin. Vad som kan ticka och knacka i en bil finns det oändliga förslag på.

Alltså jag slog i ny olja för uppstart, körde ca 40 min och bytte igen. Anser du att det inte ens är lönt att öppna motorhuven om din moderna bil inte startar direkt? Visst är det fullt av elektronik i motorrummet, men.

Volvo v70 tickar vid start

Min extrabil, en v70 tdi -00a, dvs audimotorn, havererade idag. Bilen startar som direkt men låter förjävligt rent ut sagt. Hmm, så det är hydraliska tryckare på en volvo T5 motor?

Innan bytet så började den "ticka" (ungefär samma metalliska ljud som från varma… Volvo V70 Bi-Fuel 2007 med GRÖN GAS-PEDAL :). V70 R gick att få i AWD-utförande försvann S70 R och årsmodell 2000 av. Lite tickande några sekunder efter start är normalt, men om tickandet är högt och inte. Tja, normalt sett tickar ventilerna inte det minsta. Jag har en Ford Focus 1999 som har ett tickande ljud när jag startar. Vad ska man tänka på när man köper en Volvo 850, årsmodell 1997? Volvo V70 D4 Classic Sport Aut Polestar MY16 & VW Polo TDi ed.

Inte helt, men det tickar när jag försöker starta. Volvo V70 D5 -07 MB E270cdi -02 Chevrolet Tahoe -96 3500PU.