Dela med dig av din shoppingupplevelse och hör vad 37 kunder redan ha. Så vi kör ner i två bilar från Helsingborg, ödslar ca 4 timmar och 24 mil på inget. Värderade min bil på sidan och priset verkade rimligt.

Vi köper din bil recensioner

Fick en helt orimligt hög värdering som jag gärna skulle sälja bilen för. För till skillnad från kvd, netbil, förmedlarbil, garantibil osv så köper de ju faktiskt in bilen själva. Vi köper din bil till högsta pris – Alla märken.

Känns det som den sista utvägen att sälja bilen till en handlare som vill exportera den? Vi köper upp alla slags bilar, och ger dig ett rättvist pris även för din gamla bil. Har en bil för ca 100k som jag vill sälja då den knappt används. Orkar inte med människor så blocket är uteslutet.

Vi köper din bil recensioner

Vi finns bland annat i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Norrköping. Vi ger här 10 bra och viktiga råd för dig som ska handla med de billigaste begagnade bilarna – både för dig som ska köpa och du som ska sälja. Jag fick erbjudande på min bil som jag har på Blocket. Jag kan inte förstå hur de ska kunna göra en bra affär på min bil.

Makalösa roboten som ersätter alla dina trädgårdsredskap. Kontaktuppgifter till Vi Köper Din Bil Stockholm, telefonnummer, adress, se information om företaget.

Vi köper din bil recensioner