Skall plocka isär förgasarna och rengöra dom. Laitis i den stad där jag bor för att se om dom hade nått. Rengör insugningsventiler från beläggningar.

Rengöra förgasare baotian

Vad har denna plugg för funkion egentligen? Jag skulle uppskatta tips på hur man kan få rent detta. Kör en Baotian 4-takt, inte tillräckligt ofta. Förgasaren fylls med avlagringar från bensinen.

Jag tvingas inför varje åktur, skruva loss kåpor och. Blås rent grejerna i en plastpåse och plocka isär förgasaren över plastburk för att. Nu ska det bara vara att börja rengöringen, en förgasare med "tillbehören".

Rengöra förgasare baotian

Har köpt mig en ultraljudstvätt för att tvätta förgasare o andra. Kraftigt verkande rengörare för förgasardelar. Har provat varmt vatten och maskindiskmedel på olika motorbitar och. Jag håller också på att rengöra en förgasare, köpte en ultraljudstvätt. Hej, ska rengöra förgasaren på Cadillacen (Eldorado 7.2 l V8 1978).

Det är många rörliga delar, och jag märker att inte alla går lätt och fritt.

Rengöra förgasare baotian

Ibland behöver man göra rent förgasaren och i denna videon visar vi hur. Om förgasaren redan är full på bensin är risken stor att motorn får för mycket. Hej När jag Gasar fullt med min moped baotian ghost sen dör den och sedan så. Guide som visar hur du ställer in din förgasare till din setup. Jag måste rengöra min förgasare idag då det är mycket grus å skit i den, men jag har ingen tryckludt att blåsa ur den med. Går bra på tomgång men dör vid gaspådrag!

Forumindex › Offtopic › KlotterplanketLiknande18 apr. Vi (grabben) har en Baotian 4-taktsmoppe som blivit väldigt. Har en Speedfight 2 som inte vill starta. Undrar därför hur och vad man skall rengöra.