Så här ska det se ut med märket mot nollan och ettans ventiler. Cheva-Van10 inlägg19 jul 2007Vilket hålla ska rotorn peka åt? Camaroforumet – Mötesplats för generationer – Allt om Camaro.

Nolla cheva 350

Teknik 2:a generationenCachadLiknande20 aug. När jag kom ut till garaget så började jag med att leta upp övre dödläge på ettans cylindet för att kontrollera om nollan på svängningdämparen. Chevy 305 Tändning Trafik och körkortsfrågor.

Ok, en dum, en förjävla dum fråga angående att nolla en chevymaskin. Jag försöker få tips om vad jag kan prova för arr få igång min 350. Om inte annat så finns en GMC van 1958 rås modell med nyrenoverad 350-låda och icke fungerande motor till salu. Som sagt hur släcker man den där förbannade lampan?

Nolla cheva 350

Men de gäller min blazer med 350 förgasar motor. Nissan Navara15 inlägg22 jul 2014350tbi PROBLEM ! Har precis inskaffat mig en chevrolet 2500 -90 med 350 tbi motor. Chevamotorn har manuellt ställbar grundtändning och sen sköts.

Har för mig att jag läste att man måste nolla den på felkoder sen men hittar inte det nu. Bilder på nolla cheva 350Rapportera bilderTack för dina kommentarer. Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden.

Nolla cheva 350

Stämde märket på dampern med nollan på skalan när 1:ans och 6:ans kolvar var på topp?