Hur NGK-stiftets typbeteckning är uppbyggt. Förutom de nedan angivna förekommer det också. Tändstift av typ BK är alltid 2,5 mm kortare än typ BCP men har. Då är det samma som på 930 vill jag minnas, NGK B8EGV Racing som gäller. Jag skall även försöka förklara lite hur man kan använda tändstiftet som en. Jag har sedan 1955 sålt massor av olika tändstift till lika många. Vi börjar med att titta på den miljö som ett tändstift befinner sig i. Hos NGK är det tvärtom – högre nummer betyder kallare stift &. När jag fick det nya tändstiftet så var det både kortare än det som satt i. Tändstift är en komponent i en förbränningsmotor som antänder den gasblandning som finns i förbränningsrummet; dels vid drift av Ottomotorer och dels vid.

Ett bra tändstift förbättrar ekonomin och är snällt mot miljön. Min fråga är alltså vad som skiljer sig mellan tändstift med olika hårdhet. Förklara gärna vad hårdheten egentligen menas och hur man bestämmer. NGK B6HS) används i lågeffektsmotorer som inte alstrar så mycket värme. Jag undrar vad det är för skillnad mellan olika tändstift, tex BR8ECS och. Pga trimgraden på min motor måste jag köra NGK 10 stift för att inte smälta.

Här ser du förklaringen på betäckningarna.

Ngk tändstift förklaring

Tändstift är ett av DENSOs viktigaste specialområden. DENSO tändstift täcker större värmetalsområde än andra märken. Har lite funderingar över beteckningarna på NGK tändstift. Hur stor skillnad är det egentligen mellan att köra tex BP7ES eller BP7EVX i min. Beteckningar på tändstift tycks vara en djungel utan någon enhetllighet.

NGK BP6HS (STD) el BP7HS (hårdare stift) är ju vanliga stift till. Lagerstatus: Omedelbar leverans Förpackningsenhet Styck. Jag har varken erfarenhet av NGK eller TR6 men dristar mig att svara ändå. Behöver jag förklara ytterligare vilket tändstift jag förordar? NGK brukar vara bra stift – så du har nog haft otur. Var får man tag i tändstifthylsa som går att använda till N54 motorn?

Jag köper Ngk personens förklaring att mina stift både gått hårt och.