Det krävs inte särskilt mycket för att en gammal lampa ska bli strömförande. Byta gammal ojordad lampsladd11 inlägg6 okt 2011Kan man jorda en lampa själv? Kolozzeum forum › Träning › Allmänt ForumCachadLiknande21 nov.

Jordad kontakt ojordad lampa

Har köpt en lampa på Ikea som jag försöker koppla in. Kan jag byta till jordade kontakter på mina gamla ojordade lampor? Passar både i jordade och ojordade uttag. En jordad stickpropp i en ojordad lampa kan medföra att lampans.

Varför passar jordade kontakter i ojordade uttag men inte tvärtom? Kan inte montera ihop min ikea lampa – Blir snart GALEN! För det tredje – Om man ska sätta i den jordade kontakten, HUR gör man!

Jordad kontakt ojordad lampa

Du frågade ju inte efter ett takuttag, du frågade vad som var jordat och ojordat ju ? Det är så att jag har en lampa i metall och ojordad kontakt, vill ni kunna använda denna i lägenheten med jordade uttag. Hejsan håller på att jorda en kontakt (var ogjordad innan) är en gammal lampa som jag hade tänkt att koppla in, går det själv att göra detta med. Ofta när man köper gamla lampor är det en ojordad kontakt som man inte.