Jeg måtte få nytt ryggekamera på min i40, da det ble dugg og jeg ikke kunne se noe når jeg rygget. Forum för Hyundai5 aug 2014Så har jag lämnat min i40 – Hyundaiforum. Forum för Hyundai17 jun 2014Parkeringssensorer – Hyundaiforum.

Hyundai i40 problem

Positiva och negativa saker ni upplever med era i40 – Hyundaiforum. Jo Shogun, problemet är väl bara att min andra hälft nu får en ny V70. Måste bara säga sjukt bra bil att köra och det finns riktigt många roliga och praktiska saker i bilen,.

Här är alla betyg på nya Hyundai i40, med motiveringar i tio kategorier. Förra året berättade vi om hur styrningen låser sig i Hyundai i30 SW, mitt. Hyundai i40 är en kombi som är en riktigt bra kompromiss. Att montera isofix stolar är inget problem och barn på bälteskudde sitter bra och. I have owned my Hyundai i40 tourer for just over a year now and am very pleased. Howe very one major problem exists and hyundai are to date unable after 3. Jag har precis beställt en Hyundai i40 CRDI Aut Sport 2012. Jag misstänker att de flesta moderna bilar stressas fram med detaljproblem som följd så det. In only its second appearance in Driver Power, the i40 dips a substantial 43 places, from 42nd to 85th.

That’s largely because the sizeable Korean car is pilloried. Diskussion om: Köpte mig en Hyundai i40 och dumpar BMW!

Hyundai i40 problem

Intressant tanke, menar du att VW skulle har problem att sälja bilar.