Jag har ett skumt problem med bilen, vänster blinkers blinkar mycket snabbare, typ samma hastighet som varningblikers. Eller naturligtvis någon typ av avbrott fram till lampan. Nu blinkar mina högerblinkers snabbt på min 9-3:a, men både fram o baklampan blinkar. Min polare håller på med ett rejält bygge men har problemet att blinkersen blinkar för snabbt. Som jag fattat så ska man då koppla ett motstånd i. Bmw 318 höger positionsljus blinkar, höger blinkers blinkar för. Blinkers blinkar onormalt fort – Sporthoj. Forum › Hjälpforum › Teknik- och MekhörnanCachad14 maj 2013 – Mina blinkers blinkar likafort som om en vore trasigt. Vänster blinkers blinkar dubbelt så snabbt som den till höger.

Märkte idag att blinkerslampan i instrumenpanelen blinkar och klickar välldigt intensivt, höger funkar dock som den ska.

Höger blinkers blinkar fort

Gick ur bilen och tittade, alla blinkers på. Blinkers höger med för hög frekvens då och då. Blinkers bak fungerar inte ibland på min 940 -96. CachadLiknande7 juni 2010 – Har för mig att det får blinka mellan 30-90 blinkningar per minut, alltså. Har en 330 i touring E46 -04 där blinkersen blinkar snabbt endast på höger sida. Alla blinkerslampor höger sida bytta, varningsblinkersen. E469 inlägg22 mar 2016523 E39 -99 blinkers problem!

Höger blinkers blinkar fort

Jag har problem med att mitt blinkersljus åt höger blinker jättesnabbt men åt vänster blinkar det i normal hastighet. För det är bara en lampa och då blinkar det inte.