Någon som har tips på vad jag ska tänka på innan jag byter? Hejsan är ny här och skulle behöva snabb hjälp. Har en mondeo tdci -07, som jag skulle byta bränslefilter på idag, när jag tagit bort de gammla.

Byta bränslefilter ford transit

Ford Club Sweden4 inlägg26 maj 2012ford transit! CachadLiknande4 juni 2015 – Jag har en ny Ford Transit som jag tankade med diesel på en OKQ8-mack. Att byta bränslefilter kostar inte mer än att byta oljefilter. Någon som upplevt att Ford Transit i mitt fall en 2009 år modell med Tdci.

Byt Verkstad mitt tips, Det finns många jon även bland bilverkstäder. Ford Transit -11, startar inte efter vatten i bränslefiltret. Tänds varningslampan ska man egentligen byta filter.

Byta bränslefilter ford transit

Forum › Allmänt Snack › Överflödiga DiskussionerCachad3 juli 2012 – Jag har en 08:ans Transit Connect med ett jävligt underligt problem. Nytt bränslefilter ligger på passagerarsätet, har inte hunnit byta det än. Ort: Stockholm; Hoj: Yamaha TTS -95 i rosa och Ford F350 Powerstroke.

Lämnade in min Ford Transit -06 till verkstaden igår för installation av.