Våra förpackningar innehåller bromsbelägg för två hjul, båda sidor byts samtidigt. Varför har inte biltema några belägg bak till Saab 9-5 när man söker på regnummret? Bläddrar man i listorna så hittar man till 9-5 men det står.

Biltema bromsbelägg saab 9-5

Varför talar alla illa om Biltemas produkter? Guide med bilder: Byta bromsbelägg baktill på 9-3 M04. Guide med bilder: Byta bromsbelägg baktill på 9-3 M0420 inlägg4 apr 2012Bromsdetaljer från Biltema? Biltema bromsbelägg bak till saab 9-5 – laga Bilen och spara tusen. CachadBiltema bromsbelägg bak till saab 9-5 – laga bilen själv det är enklare än vad du tror och dessutom sparar du tusenlappar på att fixa enkla saker själv än att.

En sak jag har snappat upp i andra diskussioner är at biltemas bromsbelägg. Köpte skivor och belägg (9-5) på AD Center till halva priset mot Saab orginal.

Biltema bromsbelägg saab 9-5

Däremot vet jag inte vilka bromsbelägg som användes då jag fick dessa från förra ägaren. Jag har biltema skivor runt om på min 9-5 Aero, funkar helt ok. Blev medlem: sön 19 sep 15:02:15: Ort: Solna: Kör: S60-01 , Saab 900 , Bmw 530. Det funkar ok men både på min 9-5 samt på min V70 gnisslar det till lite vid.

Forum › Allmänt Snack › Överflödiga DiskussionerCachad10 dec. Mina bromsbelägg är HELT slut och bromsskivorna är ocskå lite dålig. Annars kan du ju kolla på ställen som Mekonom, Meca, Biltema osv om du.

Biltema bromsbelägg saab 9-5

Någon som har erfarenhet av Biltemas bromsskivor,köpa eller inte?