Min magnetkoppling till ac kompressorn slår inte till ibland trots att den får ström. Vid dessa tillfällen hjälper ett välbalanserat slag för att få den.

Ac kompressor saab 9-3

Bildelslagret i Trollhättan AB har Magnetkoppling AC-kompressor 9-3 – Passar 98-03 (ej diesel) mm. Någon i gruppen som vet om man kan byta magnet koppling och hur i så fall? Undrar om det finns någonstans man kan köpa en ny magnetkoppling eller om man måste byta ut hela kompressorn? Jag har nu konstaterat att det är magnetkopplingen som har för stort spel. Jag plockade bort ett par shims ur magnetkopplingen till ac-kompressorn!

Ac kompressor saab 9-3

Min Ac kyler ibland och ibland inte, det blir konstig äcklig luft i bilen nu.

Det kan vara magnetkopplingen på kompressorn som inte orkar dra. I ett normalt konstruerat system med magnetkoppling så känner en. Jag var inne på Peugeot i Sthlm och där var det en ac-kompressor som. Min AC funkar inte, jag har läst att det är ett rätt vanligt fel på Honda. ACn på min Honda så försluts denna magnet koppling men inte riktigt till. Hej har fått problem med ac på min Golf GTI -00 Är det någon som vet om det går att byta bara magnetkopplingen eller måste men byta hela. Jag undrar om AC-kompressorn i en Saab 9-3 alltid är inkopplad oavsett om man har tryckt på AC-knappen eller inte.

En SAAB-verkstad skulle ha 7000 för jobbet, så det borde vara rätt krångligt. T -99 (T5 motorn med 153hk), och ska åka. Vår webbutik erbjuder billiga Kompressor (AC Kompressor) för SAAB 9-3 (YS3F) 2009. Vi erbjuder ett stort sortiment av alla sorts AC Kompressor, biltillbehör. Vår webbutik erbjuder billiga Kompressor (AC Kompressor) för SAAB 9-5 (YS3E) 2001.